08.09.2024
Новини

Смертельна ДТП у Чорткові: водій Infiniti не був п’яним, на наркотики ще перевіряють, – обласна прокуратура

Учора поблизу Чорткова на мості сталася ДТП – зіштовхнулися автомобілі Peugeot 406 та Infiniti ХС 35. Унаслідок аварії загинув 51-річний водій Peugeot, за життя ще однієї людини зараз борються лікарі.

Активіст Роман Довбенко повідомив, що за кермом елітної автівки перебував місцевий адвокат Дмитро К. – він начебто виїхав на зустрічну смугу.

“За попередніми (слухами) від одного з медиків, прямо зараз винуватця ДТП роблять тверезим у лікарні…”, – пише Довбенко.

Натомість у Тернопільській обласній прокуратурі повідомили, що “за попередньою інформацією приладом Drager не зафіксовано стану алкогольного сп’яніння у водія INFINITI FX35, проте ще немає результатів  аналізу крові на вміст наркотичних речовин”.

Також є інформація про те, що у ДТП постраждала чотирирічна дівчинка. Вона у лікарні.

За коментарем щодо цієї аварії “Терміново” звернулося до Державного бюро розслідування. Речниця Бюро Тетяна Муравель відповіла, що ДБР не розслідує цієї аварії, бо адвокати не є їхніми суб’єктами. Слідство здійснює ГУНП у Тернопільській області.

У поліції області повідомили, що водія затримали відповідно до статті 208 КПК. У нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Перейти до панелі інструментів