23.10.2024
Новини

У жахливу ДТП на Закарпатті потрапив автобус Тернопіль-Рим: загинули двоє водіїв

Внаслідок ДТП, яка трапилася на Закарпатті, 2 людини загинули, ще 6 – госпіталізовані до лікувального закладу, – повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Закарпатській області.

27 жовтня о 15:05 до рятувальників Закарпаття надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі вантажного автомобіля MAN та пасажирського автобуса, що виконував рейс Тернопіль – Рим (Італія). Подія сталась на відрізку автошляху М-06 Київ – Чоп неподалік від с. Нижні Ворота, Мукачівського району.

Внаслідок ДТП двоє людей загинули — 35-річний житель міста Радехів Львівської області та 59-річний житель Тернополя. Обидва чоловіки були водіями автобуса. Внаслідок аварії травми різного ступеню важкості отримали й пасажири автобуса. Їх доставили до лікарні, – повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпаття.

Ще 6 пасажирів – отримали різного роду травми, тож їх було госпіталізовано до лікувального закладу. Загалом в автобусі перебувало 12 пасажирів. Водій вантажівки не постраждав.

Для допомоги постраждалим та ліквідації наслідків автотрощі на місце було залучено бійців з місцевого пожежно-рятувального підрозділу на автомобілі САРМ-Л.

Перейти до панелі інструментів