10.05.2024
Новини

У Тернополі масово горять дачі на Київській-Тарнавського. Буде нове будівництво?

Чи не щодня у ГУ ДСНС Тернопільщини повідомляють про пожежі дачних будиночків у колишньому кооперативі на Київській-Тарнавського. Містяни кажуть, що горять вони не просто так. І невдовзі на їх місці може розпочатися нове масштабне будівництво.

“26 жовтня о 13:23 у м. Тернопіль на вул. Київська-Тарнавського, на території колишнього дачного кооперативу, виникла пожежа в дачному будинку площею 15 м кв. Пожежу ліквідовано черговими караулами 3-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

25 жовтня о 20:23 у м. Тернопіль на вул. Київська-Тарнавського, на території колишнього дачного кооперативу, виникла пожежа в дачному будинку площею 40 м кв. Пожежу ліквідовано черговими караулами 3-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

23 жовтня о 19:21 у м. Тернопіль на вул. Київська-Тарнавського, на території колишнього дачного кооперативу, виникла пожежа в дачному будинку площею 20 м кв. Пожежу ліквідовано черговими караулами 3-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління”, – повідомляють за останні кілька днів.

У місцевих спільнотах розповідають, що схожа історія уже була років 10 тому із садівничим товариством “Ювілейний”. Тепер там житловий квартал, хоча обіцяли парк.

Зрештою будівництво багатоповерхівок у кишені не сховаєш. Тож згодом стане зрозуміло, чому ж насправді так масово горять тернопільські дачі.

Перейти до панелі інструментів