07.05.2024
Новини Оперативно

Оголосили дату сесії Тернопільської обласної ради: депутати звільнятимуть Михайла Головка. Оновлено

У Тернопільській обласній раді повідомили про дату найближчого сесійного засідання. Раніше йшлося про 8 листопада. У порядку денному лише одне питання – звільнення голови ради Михайла Головка. Тепер стало відомо, що сесія відбудеться завтра, 26 жовтня, о 10.00.

“1. Враховуючи отриману 25 жовтня 2023 року вимогу частини депутатів Тернопільської обласної ради про скликання сесії Тернопільської обласної ради та внесення до порядку денного сесії питання про звільнення голови Тернопільської обласної ради, відповідно до частин четвертої, сьомої та десятої статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.1. Скликати 08 листопада 2023 року шосту сесію Тернопільської обласної ради сьомого скликання із запропонованим у зазначеній вимозі порядком денним «Про звільнення Головка М.Й. з посади голови Тернопільської обласної ради». Враховуючи, що в Україні введено воєнний стан, з метою дотримання заходів безпеки про час та місце проведення шостої сесії Тернопільської обласної ради буде повідомлено додатково.

1.2. У назві і тексті розпорядження голови Тернопільської обласної ради від 24 жовтня 2023 року № 243 «Про скликання шостої сесії Тернопільської обласної ради сьомого скликання» слова «шостої сесії» замінити словами «сьомої сесії» у відповідному відмінку.

2. На шосту сесію Тернопільської обласної ради сьомого скликання запросити:
– заступників начальника Тернопільської обласної військової адміністрації;
– керівників правоохоронних органів області;
– посадових осіб (за окремо визначеним списком), присутність яких необхідна при розгляді питань порядку денного.

3. Управлінню з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради спільно з визначеними працівниками виконавчого апарату Тернопільської обласної ради забезпечити допуск до приміщення проведення шостої сесії Тернопільської обласної ради лише депутатів і працівників виконавчого апарату Тернопільської обласної ради, а також представників засобів масової інформації та запрошених осіб”, – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, ще у кінці вересня депутати обласної ради написали спільне звернення, у якому вимагали скликати сесію та звільнити Михайла Головка.

 

Перейти до панелі інструментів