14.05.2024
Новини

Депутат Монастириської міськради обзивав матір військового

Колишній заступник голови райради та депутат міської ради Монастириськ Степан Бойко вчинив сварку з матір’ю військового, дозволивши собі неодноразово в грубій формі з матюками викрикати у її бік, бо йому “щось не сподобалось”. Про це повідомив очільник громади Андрій Старух у своєму фейсбуці.

“Перебуваючи вдома на реабілітації після поранення та операції дізнався від жителів громади, що вчора депутат міської ради, колишній заступник голови районної ради Стьопа Бойко (чий син виїхав під час війни за кордон) дозволив собі неодноразово в грубій формі з матюками викрикати в сторону матері пораненого солдата, бо йому щось не сподобалося.

Дізнавшись про все це, я пошкодував, що пішов на війну і мене не було поряд, щоб захистити свою працівницю. Бачу, що поки одні воюють, то в тилу вишивата повірила в себе. В суспільстві є запит на зміни, які мають зробити ветерани коли прийдуть з війни. А в мене є питання, як родичі ветеранів мають захищати себе від нападок та брехні?”, – пише Старух.

До слова, це усе бачив екс-голова райради Володимир Данилюк. Він просто спостерігав, як чоловік обзиває матір військового.

Перейти до панелі інструментів