04.05.2024
Новини

Чорні дні жалоби на Кременеччині: де і коли прощатимуться з чотирьма Героями

Раніше “Терміново” повідомляло про загибель семи Героїв з Кременеччини упродовж кількох днів. Серед них й заступник командира військової частини з Кременця полковник Сергій Лі. На території Кременецької міської територіальної громади 12 та 13 жовтня згідно з розпорядженням міського голови оголошено днями жалоби. Також під час віддання почестей на Майдані Волі, вулиця Шевченка, вулиця Базарна та вулиця Козубського в місті Кременець будуть перекриті для проїзду транспорту, – повідомляють у Кременецькій РВА. 

У четвер, 12 жовтня зустрічаємо наших загиблих Героїв: ЛІ Сергія, ПОЛЯКА Сергія, РАЦА Олександра, КАРПЦЯ Івана.

Зустріч відбудеться на Вишнівецькому перехресті (смт. Вишнівець) о 15:00 год.

О 14:00 год. – на стоянці біля бібліотеки Словацького буде відправлятися автобус (на зустріч до смт. Вишнівець).

О 16:00 год. – Майдан Волі (церемонія прощання з Героєм КАРПЦЕМ Іваном).

У п’ятницю, 13 жовтня о 10:00 год. відбудеться прощання із загиблим Героєм КАРПЦЕМ Іваном дома (місто Кременець, вулиця Корнії). Чин похорону о 11:00 год в храмі Різдва Пресвятої Богородиці (Туницька церква). Поховання на Калинівському кладовищі.

Літія за Олександром Рацом відбудеться дома в селі Великий Кунинець о 09:00 год. Чин похорону о 12:00 год. в Соборі Преображення Господнього (місто Кременець). Поховання на кладовищі в селі Великий Кунинець.

Літія за Сергієм Лі відбудеться дома в селі Великі Млинівці о 10:00 год. Чин похорону о 12:00 в Соборі Преображення Господнього (місто Кременець). Поховання на кладовищі в селі Великі Млинівці.

Літія за Сергієм Поляком відбудеться дома о 10:00 год. (місто Кременець, вулиця Галини Гордасевич). Чин похорону о 12:00 год. в Соборі Преображення Господнього (місто Кременець). Поховання на кладовищі в селі Великі Млинівці.

Церемонія прощання за загиблими Героями Сергієм ЛІ, Олександром РАЦОМ, Сергієм ПОЛЯКОМ на Майдані Волі о 13:30 год.

Просимо усіх жителів Кременецької громади гідно вшанувати загиблих Героїв.

Вічна пам’ять та вічна шана загиблим Героям, які віддали своє життя за волю та незалежність Української Держави.

Перейти до панелі інструментів