17.05.2024
Новини

Кременеччина прощається в один день одразу з двома захисниками

Завтра, 10 жовтня Кременеччина прощається відразу з двома захисниками. В останню путь проведуть 40-річного кременчанина Тарасюка Романа Федоровича та 41-річного почаївчанина Рафальського Василя Станіславовича.

“10 жовтня о 14:00 год біля “Трьох Валетів” зустрічаємо загиблих Героїв Тарасюка Романа Федоровича жителя Кременецької громади та Рафальського Василя Станіславовича жителя Почаївської громади.

Після того кортеж із загиблими Героями прямує через місто Кременець до будинку Тарасюка Романа в місті Кременець та до будинку Рафальського Василя в село Старий Почаїв.

У середу, 11 жовтня 2023 року, похорон Героя Тарасюка Романа Федоровича відбудеться таким чином :

  • 11:00 год. Вдома.
  • 12:00 год. Собор Преображення Господнього.
  • 13:00 год. Прощання на Майдані Волі.
  • Кладовище.

Прохання гідно зустріти та вшанувати загиблих Героїв, які віддали своє життя за спокій та мир в Україні”, – закликає міський голова Кременця Андрій Смаглюк.

Також з метою вшанування пам`яті загиблих військовослужбовців у Кременецькій громаді оголошено дводенну жалобу 10 та 11 жовтня.

“У день жалоби на всій території громади приспустити Державний Прапор України на будинках, установах та організаціях. Обмежити проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Вічна та світла пам’ять загиблим Героям”, – повідомляють у Кременецькій громаді.

Перейти до панелі інструментів