18.05.2024
Новини Промо

Вигідна покупка акумулятора

Для кожного автовласника важливо бути впевненим, що його машина має справні механізми і системи. Першочерговим пристроєм, який потребує перевірки виступає акумулятор, оскільки від нього залежить запуск двигуна і подальша робота допоміжного обладнання. Якщо нинішній АКБ функціонує з перебоями — потрібно задуматися про його заміну. Перед тим як замовити такий пристрій на сайті 220 вольт, рекомендується детально вивчити його основні параметри. Представлена інформація стане цікавою досвідченим водіям і початківцям в автомобільній справі.

 

Основні характеристики і специфіка акумуляторів

Оригінальні АКБ, які реалізуються разом з автомобілем із салону, можуть прослужити понад 7 років. Але трапляються винятки, коли такі батареї працюють значно менше. Це зумовлено низкою зовнішніх факторів і різних навантажень. Пристрій встановлений від інших виробників може пропрацювати до 5 років. При цьому потрібно враховувати технічні вимоги автомобільного виробника щодо встановлення АКБ і знати його специфіку функціонування. Сила електричного струму для машини може становити від 45 до 55 ампер. Але також бувають окремі випадки, коли для певного обладнання потрібні інші параметри.

Акумулятори поділяються на різні види. Найпоширенішими є AGM, гелеві, гібридні, і кальцієві. Для вибору того чи іншого пристрою потрібно враховувати модель, марку і технічні характеристики наявного автомобіля. Прийнятним варіантом, щоб підібрати потрібну батарею, є використання він коду. З його допомогою значно прискорюється процес пошуку необхідного пристрою в інтернет-магазині.

Перевагою сучасного АКБ виступає його виготовлення з урахуванням виробничих стандартів, що гарантують якість незалежно від обставин і довгий термін експлуатації.

Який аккумулятор краще купити?

Під час купівлі батареї рекомендується звернути увагу на такі характеристики:

  • обслуговуваність;
  • відповідність габаритам;
  • доступність.

Можливо підібрати пристрій, який не потребує доливання рідини і систематичного обслуговування. Оскільки АКБ є основним джерелом живлення для машини, потрібно бути уважним з його купівлею. Будь-якому з акумуляторів, що зустрічаються на ринку, властива низка однорідних параметрів, тому варто враховувати індивідуальні технічні характеристики автомобіля, для якого він підбирається.

Основні несправності АКБ

Перед купівлею батареї для автомобіля бажано знати про їхні основні поломки. Для них властиві такі типи несправностей:

  1. Зменшення місткості. Запуск пристрою вдається зробити з другого або третього разу. Причиною цього може служити зниження місткості акумулятора. У цьому випадку рекомендується провести додаткову діагностику.
  2. Немає живлення в момент запуску. Якщо в холодну пору року з’являється така проблема під час спроби запуску двигуна, краще відразу замислитися про купівлю нового АКБ.

Якщо є необхідність у покупці нового АКБ з якісними характеристиками від сучасних брендів, рекомендуємо звернути увагу на моделі з каталогу інтернет-магазина 220 Вольт.

Перейти до панелі інструментів