30.04.2024
Новини Оперативно

На Кременеччині чоловік поранив рідного брата ножем

На Кременеччині чоловік, який раніше уже відбував покарання відповідно до статті 263 ККУ, поранив ножем свого рідного брата. 39-річного жителя Кременецького району госпіталізували до лікарні, повідомляють у пресслужбі поліції області.

“Поліцію та швидку викликали сусіди. За попередньою інформацією, підозрюваний уже відбував покарання відповідно до статті 263 ККУ. У 2021 році чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на власній присадибній ділянці підірвав бойову ручну осколкову гранату Ф-1. Тоді його затримали та притягнули до відповідальності.

Через два з половиною роки чоловік знову попав у поле зору поліції. 18 вересня підозрюваний розпивав спиртні напої разом із молодшим братом. Між чоловіками виникла суперечка і він, схопивши ніж, вдарив ним родича”, – йдеться у повідомленні.

Сварку почули сусіди, і прийшовши на місце події, побачили пораненого чоловіка. Вони викликали поліцію та швидку. 39-річного чоловіка госпіталізували до реанімації. Нападника затримали, зараз вирішується питання про оголошення йому підозри.

Перейти до панелі інструментів