04.05.2024
Новини Промо

З чим носити клатч і як поєднувати з одягом та взуттям?

Створювати стильні образи простіше, якщо знати загальні поради комбінації аутфітів. Нерідко виникають ситуації, коли дівчині потрібно виглядати на всі 100 і одягнутися жіночно та стильно на важливий захід. У таких ситуаціях жінки вдаються до всіх можливих способів, які допомагають їм у створенні образа, що запам’ятовується. Зачіска, макіяж, сукня, туфлі на підборах – все це допомагає дівчині ще більше розцвісти та підкорити оточуючих своєю красою. Особливу увагу слід приділити аксесуарам.

Клатч — мініатюрна сумочка, яка допоможе доповнити вечірній образ та правильно розставити у ньому акценти.

Асортимент моделей якісних мініатюрних сумочок досить великий. На сайті Exult представлений широкий вибір виробів зі шкіри від популярних брендів https://exult.ua/giudi/, які порадують тривалим терміном служби.

Як носити клатч: загальні поради та рекомендації

Для того, щоб зрозуміти, як носити клатч, слід спочатку ознайомитися із загальними рекомендаціями щодо стилю:

  • клатч підходить практично під будь-який образ, крім спортивного;
  • чим нарядніша сукня, тим стриманіший дизайн має бути у клатчу і навпаки;
  • виріб можна носити не тільки в руках, але також підбирати моделі на тоненькому ланцюжку, який можна повісити на плече.

Враховуючи рекомендації, можна не боятися додавати до свого гардеробу мініатюрну сумочку, яка допоможе створити велику кількість стильних та жіночних образів.

5 правил, як слід носити клатч

Модні будинки часто використовують клатчі у своїх колекціях. Мініатюрні сумочки настільки полюбилися дівчатам, що знайти такий аксесуар можна у гардеробі практично кожної представниці прекрасної половини людства. Головне знати базові правила, які допоможуть носити його правильно та стильно:

  1. Аксесуар не потрібно переповнювати, слід покласти в нього лише кілька найнеобхідніших речей.
  2. Кольорова гармонія важлива, не варто робити занадто багато яскравих акцентів в образі.
  3. Сумка повинна гармонійно поєднуватися з іншими аксесуарами.
  4. Слід віддавати перевагу базовим клатчам, які можна комбінувати з різними образами.
  5. Розмір виробу підбирається відповідно до пропорцій своєї володарки.

Враховуючи правила, можна бути впевненим, що придбаний аксесуар стане родзинкою та дозволить поєднувати його у різних стилях.

Жіночі секрети: чи повинна сумка-клатч поєднуватися із взуттям?

Довгий час вважалося, що сумка обов’язково має бути підібрана у тон взуття. Однак останнім часом стилісти відмовилися від цього правила і все частіше рекомендують придбати модель базового відтінку, яка добре поєднуватиметься з будь-яким чином. При цьому питання поєднання невеликої сумочки та взуття виникає досі.

Слід детальніше дізнатися про особливості поєднання клатча та взуття:

  • Комбінуйте кольори. Якщо взуття пастельного відтінку, можна доповнити його більш яскравим аксесуаром, що запам’ятовується.
  • Враховуйте формат заходу. Неофіційна подія дозволить ефектно виділитися, підібравши яскравий клатч.
  • Візьміть до уваги загальний образ. Для класичного образу можна використовувати човники та стьобаний клатч, а для стилю бохо більше підійде мікс козаків та мішкуватої невеликої сумки.

Загалом можна сказати, що підбирати клатч під колір взуття немає потреби. Досить вибирати стильні поєднання, які допоможуть створити образи, що запам’ятовуються.

Клатч — мініатюрна сумка, яка стане чудовим доповненням жіночних образів. Світський раут, побачення чи корпоратив вимагають відповідати певному дрес-коду. Продумуючи кожну деталь, можна бути впевненим, що чоловічі серця будуть підкорені, а володарка точно не залишиться поза увагою цього вечора.

Перейти до панелі інструментів