03.05.2024
Новини Промо

Готуємо тіло до оксамитового сезону на морі: 4 мастхев процедури

Нарешті довгоочікувана відпустка! Оксамитовий сезон на ніжному морському узбережжі – відпочинок, якого ви чекали давно. До подорожі майже усе готово. Та залишається ще вдосталь часу, аби привести до ладу своє тіло. Роз повідаємо про ТОП-4, що варто зробити перед поїздкою на море.

Позбавляємося зайвого

Звісно ви вже подбали про те, аби ефектно виглядати в улюбленому купальнику на пляжі. Проте, останні нервові робочі дні перед відпусткою, праця до пізна, аби усе підігнати, і кілька лишніх кілогам зрадницьки випирають з бікіні. Без паніки!

На щастя, кінець літа – пора розмаїття овочів і фруктів.

  • налягаємо на вітаміни і максимально викреслюємо жир та вуглеводи;
  • не жаліємо себе, встаємо на 10 хв раніше і робимо комплекс вправ на прес;
  • якщо останнім часом закинули прогулянки, відновлюємо корисну звичку і йдемо пішки хоча б на роботу.

За скільки часу перед відпочинком на морі можна робити епіляцію

Та зайві кілограми – це не єдине, що небажане на вашому тілі, і не лише під час відпустки. Волосся на тілі також однозначно зайве. Якщо ви прихильниця консервативних способів позбавляння від небажаного волосся, то це можна зробити напередодні від`їзду. Якщо ж надаєте перевагу лазерній епіляції, варто відвідати процедуру за кілька днів до того, як вашої шкіри торкнеться солона морська вода та ультрафіолет. Чому, читайте тут.

Сеанс лазерної епіляції необхідно запланувати не пізніше, ніж за тиждень (краще два) дні до морського відпочинку. Адже після нього не рекомедують засмагатися упродовж трьох днів навіть, використовуючи спеціальні засоби. Усі деталі, переваги та тонкощі підготовки до процедури, яка назавжди позбавить від небажаного волосся, можна з`ясувати на laserville.com. Заразом і з’ясувати, чи є студія LaserVille у вашому місті. А узагалі, якщо ви лише починаєте робити процедури за допомогою лазера, то краще перенести це на осінь.

Геть целюліт!

Звісно побороти, так звану, “апельсинову шкірку” за три дні і навіть за три тижні не вийде. Та дещо зменшити її візуальні зовнішні прояви таки можна.

Антицелюлітний масаж, як один з найефективніших способів боротьби з ямками на тілі, ніхто не скасовував. Але варто пам’ятати про синці після нього.

У допомогу масужу останнім часом фахівці застосовують процедуру кавітації. Її ще називають безопераційною ліпосакцією. Ультразвукові хвилі утворюють дрібні повітряні бульбашки. Вони рухаються потоком в різних напрямка по жировій тканині. За рахунок різного тиску бульбашки стискаються та руйнують жирові клітини і целюліт.

Готуємо шкіру до засмаги

Також перед поїздкою на море кометологи радять підготувати шкіру до засмагання та очистити її. Йдеться про скрабінг. Процедура з використанням спеціальних засобів допоможе зняти верхній ороговілий шар шкіри, завдяки чому засмага на ній буде рівною і стійкою.

Зробити скрабування обличчя експерти радять щонайменше за 10 днів до подорожі на море, – і бажано в кабінеті професійного косметолога, а не удома. Самостійно можна обробити скрабом тіло за 3-4 дні до відпустки.

Перейти до панелі інструментів