29.04.2024
Новини

У Чорткові взялися за порушників правил паркування

У Чорткові взялися за водіїв, які грубо порушують правила паркування. У місцевій муніципальній поліції нагадують про відповідальність, яка за це передбачена.

Відділ муніципальної інспекції та контролю за паркуванням Чортківської міської ради продовжує виявляти недобросовісних водіїв, котрі порушують правила дорожнього руху в частині паркування.
Зауважимо, що «муніципали» протягом дня роблять десятки усних попереджень водіям. А на тих, хто порушує ПДР не вперше чи на тих, хто суворо порушує правила – складають протоколи. Найчастіше фіксуються порушення поруч зі знаками «Зупинка заборонена», «Пункт зупинки автобуса», «Пішохідний перехід».

“Пам’ятайте, що порушуючи правила паркування, ви створюєте аварійну ситуацію на дорозі, яка може призвести до непоправних наслідків!

Просимо водіїв бути більш уважними та слідкувати за дорожніми знаками. У іншому випадку – протокол про адміністративне правопорушення та штраф від 340 до 680 грн (залежно від специфіки правопорушення)”, – наголошують в повідомленні.

Перейти до панелі інструментів