04.05.2024
Новини Промо

Наступна зима може бути такою ж складною, як попередня: найкращі портативні зарядні станції для дому

Експерти попереджають, що зима 2023-2024 років буде не менш складною, як попередня. Тобто українцям потрібно готуватися до чергових вимкнень світла, бо росіяни ще минулого року зруйнували значну частину енергосистеми України. Цьогоріч їм для створення блекауту потрібно менше ракет.

Тому українцям варто заздалегідь підготуватись до вимкнень світла, подбавши про газові пальники, генератори, ліхтарики та електричні зарядні станції. https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/portativnye-zaryadnye-stancii.html

У цій статті ми розглянемо найкращі портативні зарядні станції, які відзначаються не лише вражаючою потужністю та швидкодією зарядки, але й інноваційними функціями та елегантним дизайном. Ви дізнаєтеся про різноманітні моделі, які можуть стати незамінними помічниками в підтриманні життєдіяльності вашого дому тривалими зимовими вечорами.

Що таке зарядні станції і якими вони бувають

Зарядні станції працюють таким чином, що накопичують в собі енергію, заряджаючись від звичайних розеток, а при потребі роздають її. Це такий собі великий павербанк, тільки який має вихід на розетку на 220 В. Тобто від них ви зможете зарядити ноутбук, зварити їжу в мультиварці чи підключити телевізор.

Раніше їх використовували для кемпінгу та подорожей, та минулої зими вони стали незамінними помічниками в будинках українців. Проте не всі знають, на які параметри потрібно звертати увагу при купівлі такого пристрою.

Насамперед потрібно оцінити, що саме потрібно живити від зарядної станції та підрахувати потужність, яка потрібна. Наприклад, якщо вам потрібно зробити зранку каву в кавомашині, чи прибирати за допомогою пилососа чи просто підзаряджати гаджети. В інструкції до кожного пристрою написано, скільки електроенергії він споживає. Для кавомашини потрібно приблизно 1500 Вт, пилососу трішки менше, а телевізор споживає до 200 Вт. Отже вам потрібен пристрій з потужністю не менш як 1500 Вт.

Проте краще вибирати зарядну станцію з потужністю з запасом, тому що вказують лише пікове навантаження. Реальна потужність моделі майже у два рази менше, ніж вказано.

Тому варто знати, що моделі з потужністю до 1000 Вт краще брати для зарядки ноутбуків, телефонів, роутерів та інших портативних пристроїв. Домашню техніку такими зарядними станціями запустити буде важко.

А якщо у вас велика квартира чи будинок, потрібно вибирати моделі потужністю від 5 кВт. Вони витримують стрибки напруги і мають велику ємність батареї.

Також потрібно звертати увагу на кількість портів для зарядки і наявністю виходу під розетку.

Перейти до панелі інструментів