04.05.2024
Новини Промо

Важливі НЕ дрібнички: тактичні рукавиці та тактичний ремінь

Будь-який елемент одягу воєнних відноситься до категорії тактичні товари. І всі ці речі обов’язково треба купувати виключно у воєнторгу. Сьогодні багато магазинів пропонують, наприклад, тактичні рукавиці, але це може бути імітація чи стилізація цього предмету одягу для військових. Тож якщо треба придбати дійсно тактичні рукавиці, то тільки спеціалізований магазин гарантує, що куплені речі будуть дійсно тактичними та відповідатимуть усім заявленим функціям.

Тактичні рукавиці

Вони стануть у нагоді не тільки військовим, але й мисливцям, спортсменам, мотоциклістам, будівельникам і т.і. Ці вироби мають спеціальні деталі, які надійно захистять руки від мозолів, травмувань суглобів та кісток, шкіри, від перемерзання та будь-якої небезпеки від час виконання важких робіт.

Спеціальний захист в тактичних рукавицях може бути реалізовано за допомогою:

  • Гумових вставок для захисту суглобів та пальців.
  • Подвійного захисту проти зносу виробів.
  • Спеціальних застібок для максимально зручної фіксації.
  • Вставок з протиковзаючим ефектом.
  • Вентиляційних отворів тощо.

Тактичні рукавиці є необхідним елементом екіпірування солдата. Виготовляються вони із спеціальних матеріалів, в тому числі інноваційних. Тому вони легкі та надійні, еластичні та теплі. А ще тактичні рукавиці класифікуються за своїм функціональним призначенням. Можуть бути:

  • Повні (з повною конструкцією пальців). Такі тактичні рукавиці використовують армійці, снайпери, а також мисливці, автомобілісти, спортсмени.
  • Без пальців. Теж використовуються як спортсменами, так і військовими, коли треба забезпечити підвищену маневреність.
  • Утеплені. Виробляються з використанням флісу та тінуслейту. Надійно захищають від вітру та морозу, не втрачаючи основних функцій.
  • Сенсорні. Зберігаючи основні характеристики, забезпечують також доступ до сенсорної техніки.

У військовій справі немає дрібниць, тож, тактичні рукавиці мають бути належної якості і бажано не одні!

Тактичний ремінь: переваги над звичайним

Головна відмінність тактичного ременя – він м’який та гнучкий. Так зроблено для того, аби навіть дуже різкі рухи не здійснювали сильний тиск на тіло, пересування було безпечним, швидким, не травмувалася шкіра. Також тактичний ремінь характеризується довгим терміном експлуатації та не втрачає своїх властивостей навість при тривалому використанні. На ньому не з’являться перекрути та деформації

Важливою є і така відмінність тактичного ременя, як можливість зняти його однією рукою без зайвих рухів. Така особливість притаманна будь-якому військовому спорядженню: вкрай важливо не тільки мати змогу його використовувати за призначенням, але й в разі необхідності швидко його позбавитися.

Не дивно, що за такі особливості тактичні ремені полюбили не тільки військові, але і цивільне населення. І тільки придбаний у спеціалізованому магазині тактичний ремінь буде відповідати таким вимогам.

Перейти до панелі інструментів