23.10.2024
Новини

Хотів кинутися з вікна: у Тернополі поліцейські запобігли самогубству

Тернопільські правоохоронці запобігли самогубству. Вдалося врятувати чоловіка, який під час сварки з колишньою дружиною, хотів кинутися з вікна. На щастя, трагедії не сталося, – розповів т. в. о. начальника обласної поліції Сергій Зюбаненко.

“Добрі вчинки завжди малопомітні, проте заслуговують на повагу. У вихідні співробітники групи реагування на факти домашнього насильства запобігли можливій трагедії, врятувавши чоловіка, який намагався вистрибнути з вікна шостого поверху багатоповерхівки.

Поліцейські отримали повідомлення від жительки Тернополя про вчинення домашнього насильства з боку її колишнього чоловіка. Працівники поліції виїхали на виклик. Під час конфлікту чоловік раптово підбіг до відчиненого вікна, перехилився та погрожував кинутися вниз. Поліцейські швидко зреагували та вчасно зупинили тернополянина.

Такі випадки непоодинокі у роботі співробітників поліції. Упродовж цього року поліцейські області врятували життя 12 людей. Кожне збережене людське життя – це не просто статистика. Я вдячний поліцейським за небайдужість та сумлінне виконання службових обов’язків”, – наголошує очільник поліції Тернопільщини.

Перейти до панелі інструментів