15.05.2024
Новини

У Тернополі біля кладовища жінка втратила свідомість

У Тернополі медики спільно з небайдужою громадянкою врятували літню жінку, яка втратила свідомість. Про подію розповідають у КНП “ЦЕМД та МК” ТОР.

“До нашого КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» ТОР надійшла подяка від пані Наталії, яка стала активним і відповідальним учасником порятунку людського життя. Це особливий випадок, який тісно переплітає небайдужість громадян, високий професіоналізм медиків та взаємодію перших і других в критичній ситуації. Жінці похилого віку, яку неподалік від цвинтаря знайшли лежачою із сильним запамороченням, головним болем та слабкістю, пощастило, адже в той день біля неї опинилися справжні ангели-охоронці.

15-та бригада екстреної (швидкої) медичної допомоги у складі лікаря Гураш Михайла Васильовича, фельдшера Леонтій Ірини Іванівни та водія Винника Михайла Антоновича поверталася з іншого виклику, коли побачили, як їм махають люди неподалік. Автомобіль одразу повернув до місця події, адже допомога населенню – це перша і голова місія колективу нашого підприємства. Літній жінці була оперативно надана перша медична допомога. А так як вона не потребувала госпіталізації, але була у виснаженому стані, то катера швидкої допомоги довезла її до місця проживання”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів