23.10.2024
Новини

Американське підприємство вироблятиме збірні бліндажі для фронту: у Збаражі підписали меморандум

Невдовзі налагодять виготовлення збірних бліндажів для встановлення і використання їх у зоні бойових дій. Це стане можливо завдяки тісній співпраці Збаразької міської ради з військовими та потужною американською виробничою структурою та об’єднанню навколо прагнення до Перемоги, – повідомляють у міській раді. 

Днями у Збаражі підписали важливий документ – Меморандум про взаєморозуміння та науково-технічне співробітництво між Збаразькою міською радою, інженерним батальйоном угруповання військ “Захід” та ТОВ “MOST -УКРАЇНА” (керівник Олександр Твердохліб) – офіційним ексклюзивним представником американського виробника деревообробного обладнання та інструменту Wood-Mizer в Україні.

“Приємно, що у заході взяв участь український консул в США, наш земляк, збаражанин, Василь Перець, який також багато допомагає для потреб ЗСУ і запевнив, що буде й надалі допомагати нашим військовим!

Щиро дякую Олександру Твердохлібу та компанії ТОВ “MOST – Україна” за обладнання, яке буде надане для цього важливого проекту, командуванню угруповання військ “Захід” і особлива подяка нашим військовим за мужність та наближення перемоги!”, – наголошують у міській раді.

Перейти до панелі інструментів