29.03.2024
Новини

Тернополяни «приміряють» на себе ролі президента, мера, депутатів

У період виборів, та й не лише, зростає кількість “експертів”, які знають, як краще діяти президенту, міському голові, керівнику громади, сусідам…  Але чи вірні наші зауваження?

Спробувати себе в ролі керівника держави, якого постійно критикує “народ”, можна буде в Тернополі 13 квітня на ситуативній грі “Державотворення на Марсі”. Учасником може стати кожен бажаючий. Участь у грі безкоштовна, за попередньою реєстрацією.

Учасники в ігровій формі будуватимуть успішну та справедливу країну у боротьбі з агресивним оточуючим середовищем, сусідніми державами та типовими для нинішньої України викликами. Команди «Бізнес», «Судді», «Студенти», «Пенсіонери, «ЗМІ», «Громадські активісти», «Науковці», «Армія», «Чиновники» об’єднаються, щоб приймати виважені закони та підтримувати баланс сил в умовній марсіанській колонії.

Тут усе – як у справжній країні. Кожна група домовлятиметься із зацікавленою стороною, щоб просунути бажаний законопроект. Кожне рішення матиме наслідки. Учасники відчують себе, як у Верховній Раді, і спробують зробити висновки – наскільки складно керувати державою, народом, владою.

Гра є дуже динамічною та цікавою, допоможе учасникам отримати соціально-комунікативні навички та базову політичну грамотність.

Мета

Метою гри є розвиток в учасників заходу навичок переговорів та лідерства, підвищення рівню політичної грамотності та підвищення рівню відповідальності за загальний добробут держави та важливість участі кожного в процесі його будування.

Подія в ФБ

Симуляційна гра «Державотворення» Тернопіль https://www.facebook.com/events/1203840739774250/

Коли

13 квітня (субота), із 10.00 по 17.00

Де

Нічний клуб «PULSE CLUB», вул.Братів Гжицьких 3А

Що у програмі

Гра, обід, перерви на каву, подарунки

Участь безкошовна

Зголошуватися тут:

https://forms.gle/5H8BqHDKC9oc7ffz8

За посиланням можна подивитися відео, як проходила перша гра «Державотворення на Марсі»:

https://pactworld.box.com/s/fx4imenb7lumiomf2liplobbte7it7fd

Перейти до панелі інструментів