18.05.2024
Новини

Пошкоджено дороги регіонального значення: наслідки підтоплення на Монастирищині та Борщівщині

Негода наробила біди на Монастирищині. Села громади підтоплені внаслідок проливних дощів. Про це повідомляють у Монастириській міській територіальній громаді.

Внаслідок негоди затоплено присадибні ділянки сіл Горожанка та Маркова.

“На місце події виїхали секретар ради Галина МОРОЗЮК та начальник 19-ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Тернопільській області Василь СТАРИК, де зустрілись з жителями сіл. Було встановлено, що внаслідок проливних дощів, знищено не тільки присадибні ділянки, але й пошкоджено дороги місцевого та регіонального значення. Під час обговорення прийняті рішення щодо надання допомоги у ліквідації підтоплення та проведення робіт для недопущення таких ситуацій в майбутньому”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, що подібна ситуація не лише на Монастирищині. Учора внаслідок зливи також підтопило господарську будівлю у Борщеві.

“07.07. о 19:07 внаслідок сильних опадів відбулось підтоплення приватної господарської будівлі в м. Борщів. По прибуттю рятувальників до місця події з будівлі відкачано 130 м. куб. Подію ліквідовано черговим караулом 8 Державної пожежно-рятувальної частини”, – кажуть у ДСНС.

Перейти до панелі інструментів