07.05.2024
Новини Промо

Експерти назвали найпопулярніший 50-дюймовий телевізор в Україні

Ще 5-10 років тому на ринку телевізорів були представлені переважно 40-дюймові моделі, але з часом акцент уваги покупців змістився в сторону панелей з діагоналлю від 50 дюймів. Дані E-Katalog цілком підтверджують це спостереження: станом на початок липня найбільшим попитом відвідувачів порталу користується саме 50-дюймовий ТВ — Samsung UE-50BU8002. Пропонуємо ближче познайомитися з лідером.

 

Дисплей

50-дюймовий телевізор Samsung UE-50BU8002 представляє бюджетну лінійку Series 8 зразка 2022 року. Він побудований на базі VA-матриці з боковим підсвічуванням Edge LED. Така схема розміщення діодів дозволяє забезпечити мінімальну товщину дисплея при збереженні гарної якості зображення.

Роздільна здатність UltraHD 4K (3840 x 2160 p) передбачає використання в 4 рази менших за розміром пікселів порівняно з форматом Full HD, тому картинка на екрані UE-50BU8002 виглядає чіткою навіть з близької відстані. Спеціальне антивідблискове покриття забезпечує комфортний перегляд фільмів та передач навіть при яскравому денному освітленні.

Найпопулярніший телевізор на https://ek.ua/ua/ підтримує стандартну частоту оновлення (60 Гц), однак високий індекс динамічних сцен (Picture Quality Index 2200) підвищує видиму частоту кадрів та гарантує плавність відеоряду. Додати приємних відчуттів від перегляду також покликані підтримка розширеного динамічного діапазону (стандарт HDR10+) і технології автоматичного покращення яскравості, контрастності та кольору.

 

Функціонал

Технології Miracast та AirPlay 2 забезпечують швидку синхронізацію та можливість прямого відтворення відео з гаджетів, а підтримка DLNA дозволяє створити повноцінну безпровідну мережу для швидкого обміну контентом. Смарт-функціонал телевізора реалізовано на базі фірмової програмної оболонки Smart Hub, що пропонує користувачеві зручний і швидкий пошук необхідних додатків та/або контенту.

Керувати Samsung UE-50BU8002 можна як з пульта (з сонячною батареєю), так і за допомогою голосових команд. Підтримуються сервіси Amazon Alexa, Google Assistant та Bixby.

Звук

Samsung UE-50BU8002 оснащений стереодинаміками з загальною потужністю 20 Вт. Підтримка кодеків Dolby Digital Plus дозволяє відтворювати звук навіть у багатоканальних форматах 5.1 та 7.1, що посилюють ефект присутності.

 

Інтерфейси

Телевізор отримав бездротові модулі Wi-Fi 5 (802.11ac) та Bluetooth v 5.2, пару роз’ємів USB, LAN-порт та три входи HDMI 2.0. Такий набір інтерфейсів дозволяє підключати масу зовнішньої периферії (флешки, Bluetooth-клавіатури й т. д.) або використовувати панель як ігровий дисплей для ПК чи консолі.

Ціна

За даними E-Katalog, Samsung UE-50BU8002 доступний для замовлення більше ніж в 30 інтернет-магазинах України. Станом на початок липня 2023 року вартість моделі коливається в діапазоні від 14 000 до 29 900 грн. Порівняти актуальні розцінки та обрати продавця можна на ek.ua.

Перейти до панелі інструментів