21.05.2024
Новини Промо

Ацтек Голд – відомий слот з бонусними раундами та 21 лінією

Ацтек Голд – цікавий та популярний слот, представлений компанією Mega Jack. Каскадна модель оснащена 5 барабанами. Грати в Піраміди тут можна не лише платно, а й безкоштовно. Платна версія запускається відразу після внесення грошей на баланс під час реєстрації, а безкоштовна завантажується без створення облікового запису та ризику. Гемблер отримує свій виграш за 2-6 однакових символів, що випадають на суміжних барабанах зліва направо. Гемблер відправляється в мезоамериканський тропічний ліс за допомогою свого комп’ютера, ноутбука або телефону. Слот відрізняється середньою волатильністю, а його коефіцієнт віддачі становить 96%.

Основні характеристики Ацтек Голд

Ігровий автомат має такі характеристики:

  • Провайдер – Mega Jack;
  • Кількість барабанів та ліній – 5/21;
  • Спеціальні знаки – Вайлд, Скаттер;
  • Коефіцієнт віддачі – 96%;
  • Рівень волатильності – середній.

Під час розробки гри провайдер використав унікальні сучасні технології, що дає змогу запускати слот на телефоні. Для цього гемблеру необхідно мати стабільне підключення до мережі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали як грати в слоти безкоштовно.

Символи автомату

Ігрові автомати Піраміда мають 5 барабанів та 21 ліній виплат. Особливість у тому, що кількість ліній гравець має обрати самостійно. Натиснувши кнопку Bet One, гемблер може налаштовувати показник від 1 до 10 монет. Слот має спеціальні символи, обладнаний багаторівневою бонусною грою, внаслідок чого подобається всім гравцям.

Як базові знаки представлені тематичні зображення. До них відносяться:

  • Різнокольорові маски – видають виграші з множником x1000. Це найоплачуваніший знак;
  • Орел – за таку картинку можна отримати виграш у межах x500;
  • Лама – такий знак видає виграш із множником x10, x20 та x100;
  • Жаба, пума, кукурудза, помідор – низькооплачувані картинки, за які можна отримати виграш з множником x5, x10, x100 від суми ставки.

Максимальну суму виграшу видає призовий ланцюжок, у якому є картинка з головою дракона. Вона нараховує виграш з множником x3000 від суми ставки.

Гральні автомати Піраміда мають не лише прості, а й спеціальні символи, які дозволяють отримати більшу винагороду. Золота маска шамана – Вайлд, який здатний замінити прості картинки при формуванні виграшного ланцюжка. Wild з’являється на барабанах 2, 3 та 4. Скаттер – це Птах Фенікс. На ігровому полі випадає від 3 до 5 таких знаків, через що ставка збільшується до 50 разів. Bonus Symbol запускає призовий раунд.

Особливості бонусної гри

Якщо на ігровому полі з’являється три піраміди, запускається бонусна гра. Такі знаки можуть з’явитися лише на 1, 3 та 5 барабанах. Бонусна гра складається із двох рівнів. У першому турі гемблеру потрібно вибрати 3 піраміди з 51. За кожним знаком представлено грошову винагороду. Якщо гравець зможе відкрити діамантову піраміду, він переходить до супербонусної гри.

На другому етапі з’являються ряди по 5 кам’яних блоків. За кожним блоком захований конкретний коефіцієнт чи сюрприз. У грі може випасти картинки з головою золотого дракона, яка множить ставку в 390 разів. Якщо змія випадає, бонусний раунд завершується. Якщо змія виявиться магічною, гравець отримує приз, який прихований за осередками ряду.

Як грати безкоштовно або платно

Грати Піраміди безплатно віддають перевагу ті гравці, які раніше не запускали такий слот. Автомат доступний у демо-режимі, через що запускається без обов’язкової реєстрації, внесення грошей на баланс. Граючи безкоштовно і без ризику, гемблер може протестувати автомат, щоб дізнатися про його особливості. Це чудовий спосіб цікаво провести час, пограти на захоплюючому автоматі та дізнатися його характеристики, щоб у майбутньому запустити його платно.

Другий спосіб гри – платний. Така версія доступна після створення профілю, внесення грошей на ігровий рахунок. Гемблери запускають слот платно, щоб здобути виграш. Але гравці мають бути готовими до того, що вони можуть програти свої гроші.

Читайте також: що таке волатильність в слотах, і якою вона має бути?

Перейти до панелі інструментів