29.03.2024
Новини

Через крадіжку із автомобіля краянин позбувся великої суми грошей

Тернополянин повідомив, що залишив автівку на годину, а повернувшись виявив пошкодженні водійські двері. Зловмисники викрали чоловіку сумку з готівкою та засіб зв’язку. Місцевий мешканець оцінив завданні збитку на суму 2500 гривень.

Ще один потерпілий власник іномарки. Чоловік припаркував транспорт на одній із центральних вулиць обласного центру. Зловмисники діяли за аналогічною схемою, але викрали чималу суму готівки, яку тернополянин залишив салоні транспортного засобу. Як наслідок заявник позбувся 3000 американських доларів, 50 євро та 5000 гривень.

«За даними фактами відкрито кримінальні провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ. 

Працівники поліції звертаються до жителів Тернопільської області не нехтувати безпекою. Ви можете не зауважити той факт, що за вами спостерігають невідомі та чекатимуть слушної нагоди, аби скористатися вашою безпечністю.», – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Незачинений транспортний засіб – це ідеальна здобич для крадіїв. Професіоналів не зупинить і сигналізація. Допоки ви повернетесь до автомобіля, то виявити або пошкоджене скло, або замок.

Невідомі шукають швидкої наживи, оглядають салони автівок щодо наявності цінного. Пам’ятайте все дороговартісне потрібно забирати зі собою.

Паркуйте транспортні засоби у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження. Це якщо не захистить від автозлодіїв, то допоможе поліцейським вийти на їх слід. Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, а одразу телефонуйте на лінію «102».

Також нагадємо, що раніше поліція повідомляла про крадіжку на суму 8 000 грн.

Перейти до панелі інструментів