01.05.2024
Новини Промо

Міжкімнатні двері — важлива частина гармонійного інтер’єру

Міжкімнатні двері не тільки забезпечують конфіденційність і безпеку в різних кімнатах оселі, але, як і меблі та декор, вони є ключовими для сприйняття загального вигляду вашого дому. Якщо настав час оновити інтер’єр, розуміння того, які у вас є варіанти, і спостереження за останніми тенденціями можуть дати вам натхнення та допомогти знайти ідеальні моделі.

Перш ніж обрати двері міжкімнатні у Тернополі, необхідно з’ясувати для себе, який саме тип потрібен, який дизайн найкраще підійде саме вам. Відштовхуйтесь від власного відчуття стилю та вподобань. Далі розглянемо тренди оформлення простору у 2023 році: які моделі найактуальніші, а які краще залишити в минулому.

Сучасний мінімалізм

Цей стиль акцентує на лаконічності форм, чіткості ліній та функціональності. Його характеризує нейтральна колірна палітра, де помітно переважають білий і чорний, а також використання натуральних матеріалів, таких як дерево, камінь і бетон.Ефектний у своїй простоті, такий інтер’єр заворожує незвичним візуальним спокоєм завдяки зменшенню кількості декоративних елементів і використанню лише необхідних меблів.

Які ж двері найкраще підійдуть під такий дизайн:

  • суцільне полотно натурального дерева або його якісна імітація;
  • відтінки, що повторюють колір стін, створюючи єдину картину;
  • зі скляними прозорими або матовими вставками.

Мистецтво деталей

Оригінальні двері зі складними рельєфними візерунками, геометричними мотивами та вишуканими декоративними елементами додадуть особливого шарму помешканню в класичному стилі. Виконані у темних відтінках, вони асоціюються з солідністю та розкішшю, тож чудово прикрасять вхід у робочий кабінет або будь-яку іншу кімнату.

Такі моделі привертають увагу своєю вишуканою деталізацією. Вони являють собою справжнє мистецтво, що надає інтер’єру неперевершеної краси. Такий варіант точно оцінять справжні естети, для яких важливе значення мають навіть найменші деталі.

Сміливість у кольорі

Набридла нудна класика? Двері у нестандартних відтінках та в нетривіальному дизайні набули особливої популярності у Європі та Америці, тож потроху цей тренд доходить і в Україну. За допомогою правильно підібраного відтінку можна цікаво обіграти інтер’єр, додати йому виразності, цікавих акцентних нот, особливого настрою:

  • темно-зелений розкішно поєднується зі світлими стінами та меблями, виглядає елегантно та витончено;
  • малиновий часто використовується в еклектичному стилі в комбінації з сучасними меблями, додаючи стильних контрастів;
  • синій — колір спокою та гармонії, у стильних дизайнах зустрічаються як пастельні, так і насичені тони.

У сучасному світі існує безліч способів облаштування простору, що надихає та сповнює енергією. Міжкімнатні двері є не лише важливим елементом зонування приміщень, особливо в багатокімнатних квартирах. Їх наявність створює відчуття захищеності та комфорту, робить помешкання більш функціональним і, що не менш важливо, займає значне місце у формуванні загального сприйняття оселі. Красиві міжкімнатні двері у 2023 році повинні стати головним акцентом вашого інтер’єру.

Перейти до панелі інструментів