27.04.2024
Новини Промо

Заборони куріння в автомобілі під час подорожей за кордоном та в Україні: штраф, причини, ризики? Розповідає VELO

На правах реклами

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Автомобіль — це не просто засіб пересування. Це місце, де ми проводимо багато часу: коли їдете на роботу, відпочиваєте, мандруєте. З огляду на це, створення комфортного та безпечного простору в автомобілі важливо для кожного з нас. І це одна з причин, чому багато країн світу — таких як Франція, Австралія, Канада, Данія

Для тих, хто веде активний спосіб життя, любить подорожувати та не хоче порушувати ці закони, існує відмінна альтернатива — VELO нікотинові паучі. Придбати їх можна на сайті go-velo.com.ua, де ви дізнаєтеся більше про саму продукцію, які актуальні смаки та зможете вибрати оптимальний варіант по міцності, комфортний для вас.

Нікотинові паучі VELO невеликі, компактні, можуть використовуватися будь-де і будь-коли. VELO допомагає утримати фокус на керуванні, не забруднюючи повітря навколо вас. Без диму, без запаху, без порушення правил!

Чому у деяких країнах заборонене куріння?

Перш за все, це питання безпеки. Дим від сигарети знижує видимість, що може призвести до аварії. Крім того, відволікаючи водія від керування, сигарета стає додатковим ризиком.

Також під час куріння відволікаючими чинниками можуть бути:

  1. Підпалювання сигарети. У середньому прикурювання займає 3-5 секунд, цього достатньо, щоб непомітно пролетіти 70/90 метрів трасою наосліп.
  2. Падіння попелу*. Цей фактор провокує не меншої уваги водія, коли попіл падає на коліна, водій може відволіктися, струшуючи його, щоб не обпектися та не спалити оббивку сидіння.
  3. Принцип бумеранга через викидання у вікно. Якщо на швидкості понад 100 км викинути сигарету у вікно, потоком повітря її може затягнути назад у заднє відчинене вікно. Ситуація дуже неприємна і якщо вчасно не вжити певних заходів, загоряння автомобіля довго чекати не доведеться.

Чи є заборона куріння в Україні?

Щодо України, сьогодні законодавство не забороняє куріння в автомобілі. Але з огляду на загальносвітові тенденції та бажання підтримувати здоровий образ життя, можливо, це лише питання часу. Вибираючи VELO, ви не лише дотримуєтеся світових стандартів безпеки та комфорту в автомобілі, але й піклуєтесь про безпеку пасажирів.

Нікотинові паучі VELO — це революція для людей, які шукають безпечніший і більш зручний спосіб отримати нікотин. Вони зручні в користуванні, не спричиняють незручностей для оточуючих і, найважливіше, не порушують законів, що забороняють куріння в автомобілі.

Робіть свій вибір свідомо. Залишайтеся зосередженими на дорозі та забудьте про незручності, пов’язані з курінням в автомобілі. З паучами VELO ви отримуєте необхідний нікотин, коли вам це потрібно, не змушуючи інших відчувати дискомфорт від вашого вибору. Подорожуйте з комфортом!

*Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.

Перейти до панелі інструментів