20.04.2024
Новини Оперативно

П’яний житель Чортківщини викрав авто і потрапив у ДТП

На Чортківщині чоловік, перебуваючи у нетверезому стані, викрав авто і спричинив ДТП. Про це повідомляють у ГУ НП у Тернопільській області.

“Повідомлення про аварію надійшло до співробітників Чортківського районного відділу поліції від очевидців події. Близько 1 години ночі вони помітили пошкоджений автомобіль в кюветі.

Виїхавши на місце події, поліцейські виявили за кермом легківки водія з ознаками алкогольного сп’яніння. Пристрій Drager підтвердив, що чоловік – нетверезий. Документів на транспортний засіб у нього не було. Під час з’ясування обставин виявилося, що автівка належить іншій особі і чоловік її викрав”, – йдеться у повідомленні.

Власники автівки перебувають за кордоном. Зловмисник знав це, пошкодив вікно у гаражі і викрав авто. Проте далеко він не заїхав – не впорався із керуванням та з’їхав у кювет.

Поліцейські затримали 22-річного жителя Чортківського району відповідно до ст.208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Перейти до панелі інструментів