25.04.2024
Новини Промо

Яку нестандартну форму мають металопластикові вікна? «Газда» називає кілька варіантів

Для будь-якого приміщення важливу роль відіграють вікна. Вони мають бути надійними, якісними та довговічними. А ще не варто забувати про оформлення.

Сучасні металопластикові вікна повністю відповідають усім критеріям. Вони чудово впишуться в різні приміщення, оскільки серед пропозицій https://gazda.ua/ua/okna/ ви без проблем знайдете потрібну конструкцію. Для цього «Газда» допоможе розібратися та нагадає про декілька популярних варіантів.

Яку форму можуть мати металопластикові вікна?

Більша частина користувачів навіть не задумується над цим питанням. Адже вони вибирають класичні вікна. Тобто вони будуть прямокутними. Такі конструкції підходять для більшості приміщень.

Дехто звертає увагу ще на квадратні, які теж підходять для більшості ситуацій. Вам тільки залишається зняти необхідні заміри. Порада: зверніться за допомогою до спеціалістів, які це зроблять краще за вас. Це допоможе уникнути багатьох неприємностей.

Зі стандартними розібралися. А тепер можна більше уваги звернути на нестандартні. Зрозуміло, що їх вибирають не так часто, проте знаходяться ті, кому вони найбільше підходять.

Еркерні

Еркером називають приміщення, яке трохи нависало над загальним фасадом. Зрозуміло, що для нього стандартне скління не підходить. Такі вікна досить красиві та великі. Зрозуміло, що тут замовляють теплий профіль, щоб навіть взимку у приміщенні було максимально тепло.

Аркові

Такі вікна досить часто зустрічаються в старих будівлях. Хоча в нових будинках вони теж можуть бути. Все залежить від проєкту. Ці конструкції додають певної елегантності.

Головна особливість таких вікон – наявність арки. Ця частина завжди буде глухою, проте вона пропускає додаткове світло в кімнату.

Трикутні

Такі вікна чудово підходять для мансарди. Вони можуть бути глухими чи з системою відкривання. Все залежить від ваших побажань.

Круглі

Подібні конструкції найчастіше замовляють, коли потрібно оформити приміщення на даху. Як і у випадку з трикутними, вони можуть мати систему відкривання чи бути глухими. Ви самі вирішуєте, що для вас зручніше.

Як бачите, нестандартні конструкції вікон користуються попитом, оскільки представлено дуже багато різних варіантів. Кожна з них має свої особливості. Вам тільки потрібно вирішити, що найкраще підходить для вашого випадку. Пам’ятайте, що виготовлення таких вікон займе трохи більше часу. До того ж обійдеться дорожче, проте це єдиний вихід.

Разом з «Газда» ви зможете підібрати якісні вікна, які ще стануть чудовим оформленням будь-якого приміщення. Тут завжди буде затишно та тепло.

Перейти до панелі інструментів