25.04.2024
Новини

Смерть підтвердили тестом ДНК: у Теребовлі попрощаються із захисником, який загинув у жовтні минулого року

П`ять днів не дожив до свого 36-ого дня народження захисник з Теребовлі Дмитро Грицишин. Про загибель Героя стало відомо ще у листопаді минулого року. Проте лише зараз офіційно підтверджено його смерть за результатом проведення тесту ДНК, – повідомляють у міській раді та просять гідно зустріти тіло полеглого.

“Знову Теребовлянська громада зі слізьми та болем зустрічатиме свого сина, який віддав життя у бою з російськими окупантами за наше вільне європейське майбутнє.

Дмитро Грицищин, 02.11.1986 р.н., загинув 28 жовтня 2022 року. Військовослужбовець був навідником відділення морської піхоти 501-го окремого батальйону морської піхоти.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Шановні теребовлянці!

Просимо завтра, у середу, 10 травня, зустріти з молитвою й лампадками домовину з тілом нашого загиблого Героя, матроса Дмитра Грицишина та вшанувати його світлу пам’ять. Час зустрічі 13.00 год. (перехрестя біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля). Чин похорону відбудеться відразу після зустрічі тіла Героя та панахиди за упокій його душі.

Вічна та світла пам’ять полеглому захисникові!”, – пишуть у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів