27.04.2024
Новини Промо

Ризикуйте та вигравайте: отримуйте круті авто зі США з надійним імпортером

З урахуванням будь-яких побажань замовника, фахівці компанії Carfast.express підберуть відмінну модель. Зайдіть на сайт і залиште заявку. Досвідчені менеджери успішно працюють з клієнтами в офісах і віддалено.

Купіть якісні машини з Америки за вигідною ціною! Наші автомобілі проходять ретельну перевірку перед продажем, і ми доставимо вашу машину прямо до вашого будинку. Не проґавте можливість придбати свій омріяний автомобіль з Америки вже сьогодні. Найкращі ціни на машини з Америки – тільки у нас!

Повірка авто з Америки проходить за найбільш надійними базами даних: Carfax, AutoCheck, EpicVIN. У розгорнутий звіт про технічний стан автотранспортного засобу також входять і фотографії моделі.

Carfast.express: робота “під ключ” й успішний результат на 100 %

Найбільш важливий момент: компанія працює “під ключ”. Професіонали починають з підбору автомобіля і закінчують його пригоном до порога квартири клієнта. Звісно, до переліку послуг входить також перевірка машини за він кодом, транспортування, розмитнення, сертифікація, допомога з постановкою на облік і ремонтом.

Замовник вказує критерії відбору автотранспортного засобу, які беруть за основу під час пошуку машини:

  • марка і модель;
  • комплектація;
  • пробіг;
  • модельний рік;
  • технічний стан.

Для здійснення купівлі розглядають тільки автомобілі, які з чудовою репутацією. Якщо в описі лота є інформація, що насторожує, від нього відмовляються. Машину, яка варта уваги, обов’язково перевіряють на наявність дорожніх аварій, наявні пошкодження, пробіг, викрадення, утоплення і пожежі, кредити, роботу в службі таксі.

Менеджери Carfast.express працюють з урахуванням встановленого бюджету замовником. Визначають максимальну ставку на торгах. Заздалегідь розраховують логістику, митне оформлення в Україні, усунення наявних дефектів, реєстрацію в сервісному центрі МВС. Завдяки цьому будь-які приховані платежі відсутні.

Схема послідовних дій фахівців компанії Carfast.express

Коли клієнт згоден з обраним лотом, представник компанії вступає в торги, намагаючись сторгуватися до бажаної суми. Після виграшу автомобіля, замовник отримує рахунок, який він оплачує у дводенний термін через спеціальний міжнародний платіж.

Після того як аукціон отримає гроші за авто, можна забирати машину з майданчика і транспортувати в американський порт. Обов’язково знадобляться послуги автомобільного евакуатора. Машинам з аукціону заборонено самостійно їздити американськими дорогами.

У порту автомобіль фотографують, вантажать у контейнер і відправляють морем в Україну. Бажано оформити страховку. Доставка займає близько 1,5 місяця. Бувають різні форс-мажорні ситуації. Так клієнт зможе отримати відшкодування збитків повністю або частково.

Після прибуття контейнера в Україну, авто знову фотографують. Розмитнюють, отримують сертифікат відповідності та готують до постановки на облік. За бажанням замовника, одразу ж і усувають наявні пошкодження, які були зафіксовані у машини на момент купівлі на аукціоні.

На аукціонах величезний асортимент марок і моделей. Автолюбителі замовляють не тільки Chevrolet, Ford, Toyota, Honda, Fiat, Acura, Volvo, Volkswagen, BMW, Hyundai, Acura. Але також і просять привезти Bentley, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge та інші цікаві авто.

Перейти до панелі інструментів