26.04.2024
Новини

У Тернополі таксист на швидкості переїхав 20-кілограмового чау-чау

Тернополянка Olga Leshchyshyn, яка є власницею собаки породи чау-чау, звинувачує водія однієї з відомих служб таксі у тому, що він навмисно на швидкості переїхав її тварину. Чоловік є сусідом тернополянки, яка постраждала. Жінка розповіла про цей випадок у соцмережах.

“Одного члена нашої сім’ї убили! Зранку наша собака породи “чау-чау” пішла прогулятись вулицею, як це вона робила впродовж 10 років з іншими песиками, що живуть на нашій вулиці.

В цей час Дубодєл Ігор, який працює таксистом у компанії “ПІЛОТ”, виїхав з власного гаража машиною. З великою швидкістю він пронісся вулицею, здійснив наїзд на мою собаку, переїхавши її, та не зупинившись поїхав далі”, – пише жінка.

За її словами, домашня улюблениця завжди гуляла на вулиці, нікому не робила зла, її всі любили та гладили.

Пані Ольга стверджує, що у поясненні поліції водій пояснив, що не побачив тварину. Дорога, за його словами, була не рівна, машина потрапила в яму і він не почув, що собака голосно заскавулів.

“Виникає питання, як можна не побачити 20 кілограмового собаку (це могла бути і дитина віком до 3 років) збоку машини і на якій швидкості потрібно їхати, щоб не почути під колесами таку велику собаку? Як людина з таким поганим зором та відчуттям дороги може працювати таксистом і возити людей?”, – обурюється авторка допису.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Leshchyshyn Olga🍷 (@olga_leshchyshyn)

Перейти до панелі інструментів