19.04.2024
Новини

Мав трьох неповнолітніх дітей та бронь, але пішов на війну: родині загиблого прокурора з Тернопільщини вручили орден “За мужність”

Віталій Стадник пропрацював у Тернопільській обласні прокуратурі понад 17 років. Без бойового досвіду пішов боронити державу від ворога у перші дні повномасштабного вторгнення країни-агресора. Маючи на утриманні трьох неповнолітніх дітей та бронь на період мобілізації, він без вагань став до лав захисників, що виконували завдання в найгарячіших точках фронту, – повідомляють у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

Начальник ОВА Володимир Труш вручив державну нагороду синові загиблого на фронті Віталія Стадника – начальника управління Тернопільської обласної прокуратури. Захід відбувався у приміщенні Тернопільської обласної прокуратури за участі родини загиблого та колег, з якими він пропрацював понад 17 років.

Віталій Стадник героїчно загинув 1 жовтня 2022 року внаслідок ворожого артилерійського обстрілу при евакуації поранених побратимів в районі села Давидів Брід Бериславського району Херсонської області. Йому було 39 років…

Указом Президента України нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Перейти до панелі інструментів