16.04.2024
Новини

Faine Misto переїздить до Львова

Легендарний фестиваль Faine Misto цьогоріч переїздить до Львова. Про це розповідають на офіційній сторінці. Також зазначають, що квитки, придбані на фестиваль Faine Misto 2022 не дійсні на благодійний фестиваль, але залишаються дійсними на Faine Misto, яке відбудеться після перемоги. 

“20 довгих місяців ми з вами не бачились. За цей час кожен із нас пережив стільки, що декому вистачило б і на декілька життів. Ми множили досвіди, закарбовували моменти на поличці власних життєвих спогадів, багато рефлексували та вчилися новому життю. Прийшов час нам всім про це поговорити.

28-30 липня Файні Люди знову зберуться разом у Львові на території !FESTrepublic в рамках благодійного фестивалю Faine Misto 2023, аби розказати світу власні ІСТОРІЇ, ЯКІ ВАРТО ПОЧУТИ.
Фестиваль Faine Misto 2023 — це продовження того, чим наша команда займається від початку повномасштабного вторгнення, адже головна ціль фестивалю — закумулювати якомога більше коштів для підтримки бригади НГУ Азов, якій команда фестивалю допомагає з матеріальним забезпеченням від початку повномасштабного вторгнення”, – інформують організатори.

 

Перейти до панелі інструментів