28.03.2024
Новини

Був автором 600 праць і 35 патентів: відійшов у вічність професор медицини Тарас Грошовий

У ТНМУ повідомляють про смерть професора Тараса Грошового.Знаний та шанований медик відійшов у вічність на 82-му році диття.

Ректорат, профком, працівники і студенти Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського глибоко сумують з приводу смерті завідувача кафедри управління та економіки фармації з технологією ліків, доктора фармацевтичних наук, професора Тараса Грошового (26 листопада 1941 – 18 квітня 2023).

Тарас Андрійович належав до когорти людей, які були переповнені енергією, не зупинялися на досягнутому й постійно випробовували свої можливості. Він був українським вченим у галузі фармації, автором і співавтором 600 праць, мав 35 патентів на винаходи та корисні моделі.
У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу з його близькими і рідними, а також колегами. Світлий, добрий спомин про Тараса Андрійовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав.

Ми згадуємо його як мудрого науковця, який відкривав всім невичерпну силу знань. Його внесок у розвиток української фармацевтичної науки є неоціненним.
У скорботі низько схиляємо голову та молимося за упокій його душі.

Перейти до панелі інструментів