26.04.2024
Новини

1 квітня виповнилося 22 роки: напередодні Великодня на війні загинув випускник Кременецької академії

Трагічну звістку про загибель 22-річного захисника Олександра Коблюка повідомляють у Дубенській районній раді. Горе та біль втрати з рідними розділяють також у Кременецькій ОГПА ім. Тараса Шевченка. Олександр – випускник спеціальності Середня освіта (Історія) 2022 року.

“Не віриться. Сумно, боляче… Завжди привітний, добрий Сашко. Пригадала, як писав курсову, як обговорювали літературу, як захищав бакалаврську роботу… Ще жити і жити, а тут війна.
Вічна пам’ять Герою! Співчуття рідним”, – пише викладачка академії, професорка Ірина Скакальська.

“Я до останнього надіюся, що це не правда і ти живий…

Вічна пам’ять та слава Герою України! Людині, яка з першого дня війни захищала наші життя, мрії, плани!

Саша, дякую тобі, щире дякую, тому що завдяки тобі та іншим військовим в такий страшний час ми можемо відчути нормальне життя.

Мені душу розриває.
Ти заслуговуєш на те життя найбільше.
Ти заслуговуєш на сім’ю, дітей, на втіленні мрії.
Ніхто з нас немає права забути твій подвиг! Ніхто і ніколи!

І хай ті люди, які наживаються на війні, які прикривають свої дупи тим, що вони нібито потрібні тут, в тилу, крадуть гуманітарку, зброю, підставляють своїх побратимів, і розказують, які вони “великі волонтери” та “патріоти”, добре запам’ятають, що так не буде довго.

Карма існує, і вона скоро віддяче всім за їх вчинки”, – ділиться одногрупниця Олександра Юлія Конончук.

На жаль, сподівання друзів не справдилися: загибуль молодого Героя офіційно підтвердили у Дубенській районній раді.

“Сумний Великдень у родині Коблюків та Корнійчуків із Верби. Перестало битися серце їхньої кровинки, надії й опори – люблячого, достойного сина, внука, брата КОБЛЮКА ОЛЕКСАНДРА МИКОЛАЙОВИЧА – мужнього Захисника України.

Стрілець-помічник гранатометника відділення охорони взводу охорони роти охорони військової частини А4240 помер 13 квітня 2023 року.

У невимовній зажурі земляки Олександра. Адже молодий Воїн був щирим другом, однокласником, надихав усіх до життя. Молодому патріоту України 1 квітня виповнилося лише 22. Після проходження строкової військової служби, з 2021 року Олександр продовжив служити по контракту в лавах Збройних сил України”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів