27.04.2024
Новини Оперативно

У Тернополі чоловік ледь не зарізав свого товариша

У Тернополі чоловік ледь не зарізав свого товариша. Сталось це під час розпивання алкогольних напоїв, повідомляють у пресслужбі Поліції Тернопільської області.

“З колото-різаною раною стегна, пробитою стегновою артерією та масивною кровотечею бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала жителя Тернополя 1989 року народження. Ножове поранення чоловік отримав під час розпивання спиртних напоїв.
Про пораненого місцевого мешканця на лінію “102” 10 квітня повідомили медики. На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група Тернопільського районного управління поліції. У ході розслідування стало відомо, що підозрюваний до свого помешкання запросив товаришів. Чоловіки розпивали спиртні напої, а після опівночі між господарем та одним із гостей виникла суперечка, яка завершилася ножовим пораненням”, – йдеться у повідомленні.

Під час суперечки власник квартири вдарив свого товариша кухонним ножем у стегно та пошкодив артерію. Виникла серйозна кровотеча. Чоловік намагався спинити кровотечу, а потім викликав швидку. Зараз здоров’ю постраждалого нічого не загрожує.

Підозрюваний уже зізнався. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше “Терміново” розповідало, що на Лановеччині чоловік з явними психічними захворюваннями тримає у страху все село. Днями він ледь не зарізав свого вітчима.

Перейти до панелі інструментів