05.05.2024
Новини Оперативно

У Тернопільській міськраді назвали інформацію про захмарні премії мера неправдивою та замовною

Сьогодні “Терміново” повідомляло, що НАЗК склало адміністративний протокол з конфлікту інтересів через те, що міський голова Тернополя Сергій Надал преміював себе в максимальному розмірі та надавав собі допомогу на оздоровлення, матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань також у максимальних гранично допустимих обсягах. Розмір премій міг сягати 250 % від посадового окладу.

У Тернопільській міській раді заявили, що ця інформація є “недостовірною та неправдивою”.

“У 2022 році міський голова Тернополя Сергій Надал не отримував і взагалі не звертався із заявами про надання матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань та допомоги на оздоровлення, оскільки вирішив відмовитися від цих виплат у зв’язку із війною в Україні.

Тому інформація, яка міститься на сайті НАЗК щодо таких виплат, є недостовірною. Це не вперше і вже неодноразово в суді було скасовано подібні протоколи.

Дуже прикро, що у воєнний час чиновники НАЗК продовжують чинити тиск на місцеве самоврядування і зводять наклеп. Саме формулювання заголовку інформаційного матеріалу свідчить про його замовність. Кому це вигідно? Можливо, щоб відвернути увагу від справ, порушених проти самих антикорупційних чиновників на Печерських пагорбах?”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів