24.04.2024
Новини

Вдома чекали батьки і наречена: після 9-ти місяців полону повернувся ще один захисник з Тернопільщини

Після 9 місяців полону до дому повернувся захисник з Великогаївської громади Тарас Копачівський. Щасливу звістку повідомив голова громади Олег Кохман. Війна застала Тараса у Маріуполі, де він проходив військову службу, пізніше потрапив у полон. Вдома вірили, молилися та чекали повернення захисника його батьки, наречена Марія, усі рідні, знайомі, уся Великогаївська громада.

“Мали за честь сьогодні зустрітися з нашим Героєм Тарасом Копачівським. Хлопець нарешті повернувся до рідного дому після полону.

Тарас – справжній приклад людини, яка не зрадила себе, свою громаду, своїх людей, свій народ. В очах цього хлопця горить великий вогник віри та впевненості у нашу Перемогу.

Дякуємо за силу не здаватися і боротися попри все. З такими воїнами ми точно переможемо й звільнимо нашу землю від загарбників.

Вкотре дякую батькам Дарії та Володимиру за виховання справжнього патріота”, – йдеться у плвідомленні.

Нагадаємо, до дому з полону повернулося ще 12 українців. Серед них п’ятеро важкопоранених.
Про це повідомили в Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

Десятеро оборонців належать до солдатського та сержантського складу. Вони були захоплені в полон, зокрема, у боях біля Бахмута, сіл Опитного та Оріхово-Василівки на Донеччині, поблизу Кремінної та Червонопопівки на Луганщині.

Також повернуто двох цивільних, яких агресор утримував як заручників: із села Липці Харківської області та Маріуполя.

Перейти до панелі інструментів