27.04.2024
Новини

Юні танцівники з Лановеччини вразили міжнародне журі

Своїм неймовірним талантом міжнародне журі вразили юні танцівники з Лановеччини. Зразковий художній ансамбль танцю “Ольвія” Лановецького міського комунального будинку дитячої та юнацької творчості представив Лановецьку громаду на V Мистецькому Міжнародному фестивалі-конкурсі “SAMOCVITY”.  Захід пройшов у м. Перемишль, Польща, – повідомляють у Лановецькій міській раді.

“Вітаємо наших переможців:

Юлію Мельничук та Данила Шабана, які відзначені дипломом ІІІ ступеня за виконання гуцульського танцю “На галявині”;

за виконання танцювальних композицій “Карпатські візерунки”, “Веселкова бартка” та “Волинські візерунки” ансамбль танцю “Ольвія” нагороджений дипломами лауреатів ІІІ ступенів.

Окрім цього подяку вручено керівнику художнього ансамблю Ользі Голишевій, чия щоденна праця відображається в численних перемогах її вихованців.

Фестиваль- конкурс – це ще одна можливість показати свою майстерність, познайомитися з творчими колективами інших країн, повірити у свої можливості, проявити себе, а також навчитися сприймати світ мистецтва без кордонів та зрозуміти, що усі ми – частина однієї загальнолюдської культури”, – зазначають у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів