20.04.2024
Новини Оперативно

У Тернополі п’яна жінка за кермом вчинила ДТП

У Тернополі водійка, яка перебувала у нетверезому стані, спричинила ДТП та спробувала втекти з місця події. Про це повідомляють у Патрульній поліції області.

Сьогодні, чоловік, який керував автомобілем Mercedes, звернувся до гарячої лінії 102 та повідомив про те, що на вулиці Лучаківського водійка автомобіля Skoda пошкодила його транспортний засіб та намагається втекти з місця події. Згодом, заявник зупинив громадянку на вулиці Степана Будного.

Інспектори, які були негайно викликані на місце події, провели розмову з водійкою та встановили в неї очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Жінка відмовилася від проходження тесту на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу або в найближчому медичному закладі.

Патрульні склали на водійку протоколи за порушення ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом у нетверезому стані), за порушення ст. 124 (Порушення Правил Дорожнього Руху, що спричинило ДТП) та за порушення ст. 122-4 (залишення місця вчинення ДТП).

Перейти до панелі інструментів