18.04.2024
Новини Оперативно

На кордоні з Тернопільщиною перекинувся автобус: багато постраждалих, серед них діти, є “важкі”

На межі з Тернопільською та Хмельницькою областями, поблизу села Мислова. Про це повідомляють очевидці аварії у соцмережах. 

“ДТП поблизу Волочиська. Перекинувся автобус. За словами очевидців, є постраждалі”, – пише Хмельницький LIVE.

“Попередньо, зі слів очевидців, йдеться про близько два десятки постраждалих, в тому числі, дітей. Серед постраждалих двоє – у важкому стані. На місце події прибули рятувальники, швидка та поліція”, – повідомляє місцеве видання Рodillyanews.

Також, як видно на фото, у кюветі перебуває легкове авто.

“Попередньо встановлено, що водій автобуса «Неоплан» сполученням «Варшава — Одеса» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автобус перекинувся.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 28 березня, на Волочищині. Наразі на місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП.

У салоні було 25 пасажирів, серед яких двоє дітей. Наразі з ними працюють медики, які визначають ступінь важкості отриманих травм. Про загальну кількість травмованих буде відомо дещо пізніше.

На місці продовжують роботу працівники екстрених служб”, – йдеться у повідомленні Головного управління НП У Хмельницькій області.

Наразі не відомо, чи є серед постраждалих тернополяни.

О 14.26 пресслужба ГУ ДСНСУ у Тернопільській області повідомила, що до рятувальної операції також залучали піздрозділи наших рятувальників. “За попередньою інформацією, в автобусі перебували 2 водії та 25 пасажирів, з них 2 дитини. Внаслідок ДТП – травмовано 6 осіб, з них 2 врятовано нашими підрозділами”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів