19.04.2024
Новини

Якщо вас без підготовки відправляють на передову, скаржтеся на гарячу лінію Міноборони: номери телефонів

Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки продовжують заходи загальної мобілізації. Проте, якщо вам  вручили повістку і відправляють на передову без підготовки, скаржтеся на гарячу лінію Міноборони, – зазначають у Тернопільський обласний ТЦК СП.

Читайте також: На Тернопільщині – новий начальник військкомату

“Якщо ви самостійно не прибули в ТЦК СП для уточнення своїх облікових даних та проходження медичної комісії – відбуваються вручення повісток у громадських місцях. Відтак, місцем вручення може бути будь яке місце за умови встановлення особи (паспорт чи водійське посвідчення). Тому нагадуємо, в умовах воєнного стану громадяни зобов`язані при собі мати документ, який посвідчує особу.

Після визнання громадянина придатним до проходження військової служби йому вручається повістка на відправлення до війська, а саме до навчальних центрів для відновлення навичок або підготовки рядового, сержантського складу.

Якщо вас без навичок володіння зброєю та підготовки направили на передній край, ви маєте повідомити про це на телефони гарячої лінії Міністерства оборони:

☎️0-800-500-410
☎️0-800-500-442
☎️044-454-44-99”.

Перейти до панелі інструментів