26.04.2024
Новини

На Тернопільщині 57-річна жінка випала з автобуса: постраждала у реанімації без свідомості

Правоохоронці просять відгукнутися очевидців ДТП, яка трапилася 20 березня на дорозі М-19 “Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече”, між селищами Дружба та Микулинці. Близько 8:20 ранку з рейсового автобуса, який прямував з Тернополя до Івано-Франківська на дорогу випала пасажирка. Жінка в реанімації без свідомості, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини.

За попередньою інформацією, жінка готувалася вийти з транспорту на зупинці і, можливо, випадково натиснула на ручку дверей.

Водій різко зупинив транспорт і в нього врізався тягач “Volvo”, який слідував позаду, не дотримуючись безпечної дистанції.

У результаті аварії постраждала 57 -річна пасажирка. У постраждалої важкі травми голови, вона перебуває в реанімаційному відділені Теребовлянської лікарні без свідомості.

Слідчі встановлюють причини нещастя і просять відгукнутися пасажирів, які на момент ДТП перебували в салоні транспортного засобу та інших очевидців події. Будь-яка інформація може стати корисною для подальшого розслідування даного кримінального провадження і встановлення винних.

Залишити інформацію можна, зателефонувавши на лінію “102″ або за номером 098 716 98 40

Перейти до панелі інструментів