23.04.2024
Новини

На “Дальному пляжі” триває дороговартісне будівництво

На “Дальному” пляжі у Тернополі триває влаштування- реконструкція відпочинково-рекреаційної зони. Роботи тривали і взимку. За час, відколи “Терміново” восени повідомляло про початок будівництва, змінилось багато чого: з’явився стадіон, майданчик для волейболу, доріжки з бруківки тощо.

Нагадуємо, що, згідно проведеного Тернопільською міською радою тендеру, облаштуванням рекреаційної зони виконує переможець торгів – ТОВ “КРАЇНА БУДСЕРВІС”, яка зареєстрована у Тернополі. Додамо, що згідно  Youcontrol, у компанії немає жодної одиниці автотранспорту в користуванні.

Не можливо не помітити на місці будівництва уже звичну для тернополян бруківку фірми “Брук-тон”, якою встелено пів Тернополя. Відомо, що фірма належить родині Мазуриків, близьких до міського голови Тернополя Сергія Надала. Цікаво, що вона офіційно теж не має жодної одиниці автотранспорту в користуванні. Проте на “Дальньому” пляжі є вантажний автомобіль з логотипом “Брук-тон”. Щодо самої фірми, то вона дуже часто виграє тендери на різні будівельні роботи у місті – не лише  облаштування бруківкою, але й ремонт фонтанів, вулиць тощо. 

Перейти до панелі інструментів