20.04.2024
Новини

19-річний Герой з Шумщини загинув внаслідок мінометного обстрілу ворога

Ще одна гірка втрата прийшла на Тернопільщину. Ще одне молоде життя обірвала безжальна війна та підступність ворога. Загинув 19-річний захисник з Шумщини Роман Корчемний. Про це повідомляє голова громади Вадим Боярський. 

“На жаль сьогодні наша громада знову схилила свої голови у глибокій скорботі… Відстоюючи незалежність та територіальну цілісність своєї країни, у бою з окупантом загинув житель села Стіжок Корчемний Роман Олександрович, 2003 року народження. Його життя трагічно обірвалося під час мінометного обстрілу з боку окупантів.

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого захисника. Позитивний, спокійний, працьовитий юнак у якого здавалось усе життя ще попереду, не вагаючись підписав контракт та став на захист України, тому що любив її та прагнув жити у вільній та незалежній державі.
Ціною свого молодого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка – віддав своє життя за незалежність України. На віки-вічні його ім’я буде вписане в історію нашої громади та держави, як воїна – Героя.

Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та друзям загиблого. Вічна пам’ять та шана Герою!
Про зустріч тіла та чин поховання загиблого Героя повідомимо додатково”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів