19.04.2024
Новини

Троє дітей втекли від п`яних батьків до Тернополя: родичі їх зникнення не помітили

Троє дітей з Хмельниччини втекли від п`яних батьків до Тернополя. Неповнолітніх помітили 9 березня на залізничному вокзалі працівники поліції. Як з’ясувалося, усі вони втекли з дому, – повідомляють у пресслужбі поліції. Родичі ж навіть не помітили їх зникнення.

Дітей без супроводу дорослих на пероні залізничного вокзалу помітили співробітники поліцейської станції №3. 14-річна дівчинка, її 10-річний брат та їхня 10-річна подружка приїхали потягом з міста Ямпіль Хмельницької області. Вони розповіли, що вночі втекли від п’яних батьків.

Мандрівників правоохоронці пригостили чаєм з солодощами та викликали на станцію працівників ювенальної превенції Тернопільського районного управління поліції. Юних утікачів відвезли до центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Спілкуючись з ними, ювенальні працівники з’ясували, що їхні батьки разом вживають алкогольні напої, знущаються та б’ють своїх дітей.

Правоохоронці повідомили колегам з Хмельниччини усю необхідну інформацію про місцеперебування неповнолітніх. Батьки про зникнення дітей на лінію”102″ не повідомляли і зовсім не переймалися їхньою відсутністю. Їх притягнуть до відповідальності.

 

Перейти до панелі інструментів