29.03.2024
Новини

Відомий спортсмен та політик з Тернополя здобув перемогу на фестивалі “Арнольд Класік”

Відомий тернопільський політик та спортсмен Ігор Побер здобув перемогу на престижному фестивалі “Арнольд Класік”. Результатом він поділився на своїй сторінці у Фейсбуку.

Під дописом спортсмена сотні вітань з перемогою. А сам він раніше розповідав, що був змушений дотримуватися суворої дієти, аби потрапити у вагову категорію 125 кг.

“Все вийшло, навіть перевершив свої сподівання. Виграв абсолютку, закінчив з найкращим результатом, що в кілограмах, що по формулі Вілкс. Особливо приємно перемогти у вазі штанги грубасіків категорії до 140 кг в +140 кг. Було дуже багато пригод з добиранням, в Кракові зняли з рейсу бо не було сертифікату на вакцинацію, з нервами вилетів на другий день. Прилетів залитий, довелося зганяти 2,5 кг, не їсти не пити до зважування, що вплинуло на стан. Вперше на місяць наперед написав, що буду робити, планував 93 кг, 97 і в 3-ій підхід 102,5 кг. По факту вийшло 93, 97.5 і 100 кг, бачив що виграю по підходах.

До речі, змагання були з допінг контролем, і дуже упередженим судійством, що і вплинуло на результат суперників, адже попередні досягнення тяжиків були кращі. Слава Україні! Слава ЗСУ! Дякую Міністерству молоді та спорту, заступнику міністра Матвію Бідному, федерації стронгмену України і особисто Сергію Конюшку за можливість взяти участь у турнірі. Все буде Україна!”.

“Завтра після обіду на старт. Strict Curl Nation Атмосфера фестивалю просто неймовірна. Під Українським прапором зі мною буде виступати Вадім Казейко, вже громадянин США, родом з Луганська. Розминка все покаже, гриф трішки інший, 2 дні недоїдав і не пив, щоб влізти в 125-ту категорію. Правда нема оправдань. Є бажання!”, – розповів Ігор Побер.

“Арнольд Класік” – багатопрофільна конвенція, яка бере початок з 1989 року і названа на честь Арнольда Шварцнеггера. Проходить в кінці лютого або на початку березня в місті Колумбус, штат Огайо, США.

 

Перейти до панелі інструментів