29.03.2024
Новини

Найсерйозніші ДТП на Тернопільщині у вихідні: травмовані восьмеро людей

У вихідні на Тернопільщині трапилися 5 ДТП, де травми різної важкості отримали восьмеро людей. Один із водіїв утік з місця події. Проте правоохоронці встановили його місце перебування, тож відповідальності зловмиснику не уникнути, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини.

3 лютого о 18:45 під колеса автомобіля потрапив хмельничанин 1983 року народження. Після ДТП водій не зупинився, а поїхав далі. Потерпілого госпіталізували у травмпункт, а водія-втікача встановили. У нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Про аварію на трасі Тернопіль–Львів–Рава-Руська, неподалік села Довжанка, на лінію “102” 4 лютого повідомив патрульний. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Renault Megane виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з Mercedes-Benz Sprinter. Бригада швидкої доправила до лікарні водія та двох пасажирів з буса.

Того ж вечора на нерегульованому пішохідному переході водій автомобіля Mitsubishi Lance збив 22-річну тернополянку. Після надання меддопомоги жінку відпустили додому.

У неділю, 5 лютого, з тілесними ушкодженнями до лікарні госпіталізували чотирнадцятирічного юнака. Хлопець на вулиці Тарнавського потрапив під колеса автомобіля Peugeot Boxer за межами пішохідного переходу. По всіх автопригодах триває перевірка.

Перейти до панелі інструментів