27.04.2024
Новини Промо

Розумні технології TCL Electronics

Усі найбільші електротехнічні компанії світу ведуть постійну боротьбу потенційних клієнтів, розробляючи новітнє електронне устаткування. Комп’ютери нового покоління, смартфони, побутова техніка та багато іншого. Не залишився осторонь і концерн TCL Electronics, який на виставці представив зразки сучасних розумних технологій.

Створювати краще майбутнє

Китайська транснаціональна комерційна організація TCL Electronics на міжнародній виставці в Лас-Вегасі на початку січня продемонструвала всі новітні категорії свого бренду. Зразками стали телевізори формату Mini LED, що мають великий екран, домашні кінотеатри зі звуком кінематографічного порогу, смартфони, гаджети доповненої реальності, девайси для покращеного перегляду відео. Безперечно, будь-якому гемблеру буде набагато цікавіше грати онлайн в Віп казино, відчуваючи повну атмосферу перебування у стаціонарному закладі. Своєю демонстрацією компанія показала можливість використання технології 5G більшістю людей.

Майже 100-дюймовий телевізійний монітор категорії Mini LED, що максимально точно передає якість зображення, завдяки використанню численних мініатюрних світлодіодів. Розробники врахували кілька тисяч ділянок локального затемнення, що дозволило забезпечити найвищий контраст із піковою яскравістю. Модель дозволяє вільно розрізнити деталі як у найбільш яскравих, так і темних зонах екрану.

Домашні кінотеатри, оснащені QLED телевізорами найвищого класу з розміром 75 і майже 100 дюймів, також не відстали від флагмана зображення Mini LED. Використовуване локальне затемнення з високою контрастністю, коректністю передачі рухів за низької відстрочки відгуку підійдуть для найновіших відеоігор. Звучання ж саундбарів RAY DANZ дозволить відчути глядачеві перебування в самій гущі подій.

Смартфони категорії 40, 408 мають покращене зображення. Телефони оснащені акумуляторними батареями підвищеної ємності, камерою 50 мегапікселів. Наявність штучного інтелекту дозволить власнику знайти розвагу до душі в будь-якому місці. Деякі 7-процесорні моделі доповнені модемом 5G, що дозволяє забезпечити надшвидкісне з’єднання. Зразки мають майже 7-дюймовий адаптивний екран частотою не менше 90 Гц, що передбачає більш плавне візуальне сприйняття. Подвійні стереодинаміки передають досконалий звук.

Нова технологія NXTPAPER, встановлена в планшеті, збільшує яскравість у два рази в порівнянні з попередніми версіями. Розробка націлена на передачу чіткого зображення з одночасним фільтруванням шкідливого синього кольору, що роздратує користувача. Малювання електронним пером девайса аналогічне листу ручкою на паперовому носії.

Життя в розумному будинку

Представляючи нову електроніку, компанія з Піднебесної подбала про створення взаємозалежної екосистеми. Остання інтуїтивно інтегрує нові можливості домашньої техніки із технологією 5G. Конструкція FreshIN Plus розроблена спеціально для кондиціонерів покоління поточного року. Полягає у механізмі подачі свіжого вуличного повітря. Система характеризується такими перевагами:

  • вбудовані датчики автоматично аналізують якість повітряних струменів;
  • виводять результати на рідкокристалічний дисплей приладової дошки;
  • потужна подача струменя як підвищує рівень вмісту кисню, а й збільшує чи зменшує ступінь вологості.

Також варто зазначити — потужність нагнітального пристрою досягає 60 м3/год.

Перейти до панелі інструментів