25.04.2024
Новини

Неймовірне видовище: у Кременці змагалися лижники. Відео

Упродовж трьох днів у Кременці на комплексі лижних трамплінів ТО ДЮСШ із зимових видів спорту тривали чемпіонати України зі стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства серед юнаків та дівчат на трамплінах К-30 м, К-40 м. Традиційно кременецькі лижники показали чудові результати.

Результати кременчан повідомив тренер Ярослав Карпець.

“Кременець, особисті змагання. Успішно виступили спортсмени “То ДЮСШ із зимових видів спорту”. На трампліні К-30м чемпіоном України зі стрибків став Євдокімов Станіслав, друге місце Стрільчук Ігор. З лижного двоборства чемпіоном став Стрільчук Ігор, друге місце Євдокімов Станіслав.

Серед дівчат Чемпіонкою стала Цибульська Олена зі стрибків та двоборства, другою стала наймолодша учасниця змагань Євдокімова Софія(стрибки), та третє місце лижне двоборство.

На трампліні К-40 зі стрибків Чемпіоном став Павлішин Андрій(довжина стрибка 44 м та 45 м) , третім став Струмінський Олександр. З лижного двоборства другим став Рудак Данило, третім Павлішин Андрій.

 

Серед дівчат Чемпіонкою стала Козлова Каріна (стрибки та двоборство), другою з лижного двоборства стала Цибульська Олена, зі стрибків вона стала третьою, змагаючись з дівчатами старшої вікової групи. Усім спортсменам дякуємо за показані високі результати”.

Перейти до панелі інструментів