25.04.2024
Новини

На війні загинув вчитель історії з Кременеччини

Ще одна трагічна звістка прийшла на Кременеччину. На війні загинув вчитель історії НВК «Сапанівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» Сергій Остапчук. Про смерть колеги повідомляють у навчальному закладі. 

“Чорним вороном у шкільну родину НВК «Сапанівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» прилетіла звістка про загибель нашого колеги, вчителя історії Сергія Сергійовича Остапчука. Сергій Сергійович працював в нашій школі понад двадцять років, а коли в Україну увірвалася біда – він не залишився осторонь. Щирий, справедливий, невгамовний, справжній патріот своєї держави став пліч-о-пліч з побратимами у боротьбі з ворогом. Та всього лиш на п’ятдесятому році обірвалось його життя…

Стискає душу непрошений жаль. Сьогодні нам важко збагнути цю втрату, ще важче прийняти її. Ми навіки збережемо світлу пам’ять про Сергія Сергійовича у наших серцях і завжди будемо згадувати чудового вчителя, колегу, друга.

Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій. Герої не вмирають! Сергій Сергійович залишиться назавжди в пам’яті шкільної родини”, – пишуть у повідомленні.

Прощатимуться з Героєм завтра, 18 січня.

“Зустріли воїна на щиті… Героя-захисника, військового ЗСУ, стрільця військового відділення – Остапчука Сергія Сергійовича.

18 січня 2023 року, вдома по вул. Березина м. Кременець, о 12:30 год – відбудеться панахида.
У Храмі Преображення Господнього – запланована заупокійна служба.

Віддання військових почестей на Майдані Волі. Поховання на Білокриницькому кладовищі.
Сили рідним, близьким, друзям, побратимам…”, – повідомляють у Кременецькій РВА.

Перейти до панелі інструментів