28.03.2024
Новини

У сусідній області “на гарячому” затримали рецидивіста з Тернопільщини

У сусідній Івано-Франківській області поліцейські за допомогою перехожих затримали злодія одразу після крадіжки. За допомогою небайдужих людей коломийські правоохоронці «на гарячому» затримали автомобільного зловмисника, – інформують у пресслужбі поліції Прикарпаття. Тепер 32-річному рецидивісту “світить” до восьми років в’язниці. 

До Коломийського відділу поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що в селі Товмачик помітив підозрілого невідомого, який ймовірно вчинив злочин. Правоохоронці оперативно прибули на місце виклику та затримали правопорушника. В ході проведення слідчих дій, поліцейські з’ясували, що 32-річний затриманий тернополянин, раніше судимий за наркозлочини, вчинив крадіжку грошей із салону незачиненого автомобіля.

При огляді у нього виявлені викрадені кошти. А саме 8 тисяч гривень.

Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його дії кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Наразі готується повідомлення фігуранту про підозру та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.

Перейти до панелі інструментів